image
Sursa foto: Profimedia

Marco Asensio, gata să plece de la PSG după doar 6 luni! Lovitură pe ultima sută de metri a perioadei de mercato

Bayer Leverkusen, liderul la zi din Bundesliga, încearcă să realizeze pe ultima sută de metri transferul atacantului spaniol Marco Asensio de la Paris Saint-Germain.

Asensio, 28 ani, cu şapte meciuri şi trei goluri în Ligue 1 pentru PSG în acest sezon, doreşte să plece, dar va fi dificil pentru Leverkusen să-i finalizeze transferul până joi 1 februarie, termenul limită al perioadei de mercato de iarnă. Oficialii clubului german au început de luni discuţiile pentru Marco Asensio.

Angajată în lupta pentru titlu cu Bayern Munchen, Leverkusen l-a transferat recent pe spaniolul Borja Igelsias de la Betis Sevilla, sub formă de împrumut până la sfârşitul sezonului, pentru a suplini accidentarea golgheterului Victor Boniface.

Ibericul, transferat vara trecută de PSG de la Real Madrid ca jucător liber, nu a reuşit să se impună ca titular în echipa pregătită de Luis Enrique.

La Real Madrid din 2016, Asensio a contribuit la câştigarea mai multor trofee, inclusiv titlul şi Liga Campionilor de câte trei ori. A participat cu naţionala Spaniei la două Cupe Mondiale. În iulie anul trecut, Asensio a semnat un contract pe trei ani cu PSG, notează Agerpres.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: