image
Sursa foto: Getty Images

"Mi-au zis să mă grăbesc!". Aguero și-a uitat copilul în apartamentul din Qatar, înainte de zborul spre Argentina

Sergio Aguero (34 de ani) a fost alături de lotul Argentinei la Cupa Mondială din Qatar, deși inițial nu a primit acceptul din partea Federației de Fotbal din Argentina.

Fostul fotbalist l-a luat cu el pe unicul său copil, Benjamin, în vârstă de 13 ani. Doar că bucuria după triumful cu Franța a fost atât de mare încât Aguero a fost la un pas să își lase băiatul la aproximativ 14.000 de kilometri distanță de locuința din Argentina.

Pe platforma de streaming Twitch, Aguero a povestit momentul în care a trebuit să se întoarcă de la aeroportul din Qatar, pentru a-și "recupera" băiatul, uitat la apartamentul unde fuseseră cazați.

"Mi-au spus să mă grăbesc pentru că avionul pleca, așa că i-am zis băiatului: 'Hai, să mergem. Ia-ți pașaportul și tot ce îți mai trebuie'.

Zburam cu avionul echipei naționale, iar când am ajuns acolo mi-am dat seama că băiatul meu a rămas la apartament. Nu puteam să îl las acolo.

L-am sunat pe Benja și i-am spus că mă întorc după el. Eram atât de extaziat încât uitasem de toate", a povestit Aguero, conform presei argentiniene.

Retras la finalul lui 2021 din cauza problemelor cardiace, Aguero a reușit, totuși, să pună mâna pe cel mai râvnit trofeu din fotbal.

Fostul atacant a coborât pe gazon și a sărbătorit alături de foștii săi coechipieri, iar imaginile spun totul despre cum s-a simțit în acele momente.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: