image
Sursa foto: Profimedia

Carlo Ancelotti se opune plecării unui fotbalist de la Real Madrid: "Este crucial"

Carlo Ancelotti (64 de ani) își pregătește deja lotul la Real Madrid pentru următorul sezon, iar tehnicianul italian a vorbit despre situația unui fotbalist despre care s-a zvonit că ar putea să plece de pe "Santiago Bernabeu" în vară.

Aflat în ultimele luni de contract cu Real Madrid, Marco Asensio a intrat în atenția mai multor cluburi și s-a vorbit despre o eventuală plecare a acestuia, după 8 ani în tricoul "Galacticilor". Vestea că l-ar putea pierde pe internaționalul spaniol l-a îngrijorat pe Carlo Ancelotti, care a declarat că nu concepe ca fotbalistul să nu mai fie sub comanda sa și din vară.

"Sper să rămână aici, la Real Madrid. Este crucial să ai un jucător ca Marco în echipă, care poate oricând să ajute cu goluri. Am încredere în el, marchează mereu!”, a spus Ancelotti, potrivit Marca.

Mai multe echipe s-au interesat de serviciile lui Marco Asensio, însă spaniolul a declarat recent că își dorește să semneze un nou acord cu Real Madrid.

”Lucrurile se discută, vom vedea unde se va ajunge. Sunt concentrat pe mine și pe următorul meci. Să sperăm că totul se va realiza.

Vreau să îmi reînnoiesc contractul și să rămân la Madrid mult timp, dar nu este ceva care depinde doar de mine. Pentru mine, cel mai important lucru este sportul și să fiu fericit”, a spus Marco Asensio, potrivit Marca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: