image
Sursa foto: alamy.com

Cadavrul unui bărbat, descoperit într-un congelator după 10 ani; Misterul s-a adâncit din cauza biletului găsit lângă el

Cadavrul unui bărbat din statul american Utah a fost descoperit într-un congelator la 10 ani după moartea lui. Lângă trupul neînsuflețit s-a găsit un act notarial, cu un mesaj lăsat de defunct. În acest mesaj, bărbatul, Paul Edward Mathers, afirma că nu a fost ucis de soție.

Ancheta în acest caz bizar a început pe 22 noiembrie, când trupul lui Jeanne Sourone-Mathers, 75 de ani, a fost descoperit în casa ei din Tooele, lângă Salt Lake City. Când polițiștii au făcut verificările de rutină în casă, au descoperit cadavrul soțului femeii, Paul, 69 de ani, într-un congelator.

Lângă cadavru a fost găsit un document legalizat notarial, cu semnătura lui Paul, în care acesta afirma că nu a fost ucis de soție.

„Documentul a fost legalizat pe data de 2 decembrie 2008”, a spus sergentul Jeremy Hansen, de la Poliția Tooele. „Bănuiala noastră este că a suferit de o boală letală”, a mai spus polițistul.

Anchetatorii cred că femeia și-a pus soțul în congelator în februarie 2009, pentru că el a fost văzut ultima dată în viață pe data de 4 februarie, când a avut o programare la medic.

Anchetatorii au audiat-o și pe funcționara care a legalizat actul, iar aceasta a spus că „nu a citit biletul, ci doar l-a semnat și ștampilat”.

Anchetatorii cred că femeia a stat în casă cu trupul neînsuflețit al soțului pentru a-i încasa în continuare pensia. În cei 10 ani, ea ar fi ridicat de la stat peste 177.000 de dolari, în numele soțului, scrie Digi24.

Vecinii celor doi soți s-au arătat șocați de toată povestea. Ei știau că bărbatul este bolnav și nu poate ieși din casă, iar despre femeie a spus că a fost o persoană extrem de amabilă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: