image
Sursa foto: Mediafax.ro

Horoscop 16 aprilie: O zi complicată din punct de vedere financiar pentru mai multe zodii

Este o zi complicată pentru nativii mai multor zodii. Pot apărea anumite conflicte în relațiile cu partenerii de afaceri. Sfatul nostru este să vă concentrați asupra proiectelor în care sunteți implicat și astfel, neînțelegerile vor dispărea.

Berbec

Nu este indicat să semnezi documente oficiale sau să te ocupi de afaceri, atât timp cât nimeni nu-ți împărtășește opiniile. Lasă planul de schimbare pentru altădată și acordă mai multă atenție activităților casnice.

Taur

Ai parte de momente încordate încă de la primele ore ale dimineții, pe fondul unor discuții mai aprinse cu partenerii de afaceri. Dar, cu răbdare și calm reușești să clarifici situația. Îți recomandăm să petreci după-amiază în sânul familiei.

Gemeni

O călătorie în interes de serviciu este anulată în ultimul moment, iar asta te-a înfuriat extrem de mult. Chiar dacă ți s-a făcut o nedreptate, te sfătuim să-ți păstrezi calmul și să te ocupi mai întâi de problemele financiare.

Rac

Apar neînțelegeri în relația cu un partener de afaceri și trebuie să găsești neapărat o soluție de compromis! Dacă vrei să depășești aceste momente dificile, înarmează-te cu multă răbdare.

Leu

Te “bate gândul să intri în afaceri”? Sfatul nostru e să amâni puțin momentul mult așteptat până te asiguri că ai o situație financiară care să-ți permită astfel de inițiative. Dacă intenționezi să pleci într-o călătorie, verifică cu atenție bagajele și documentele.

Fecioară

Nu este o zi prea bună pentru activitățile care necesită tact și putere de concentrare. Vești excelente vin, însă, spre seară, când o rudă mai în vârstă s-ar putea să-ți facă un cadou deosebit.

Balanță

Nu reușești nicidecum să respecți programul și devii irascibil. Dacă nu-ți păstrezi calmul, riști să ai neplăceri. Și nu vorbim doar de relația cu șefii sau colegii de muncă. Nici persoana iubită nu agreează această atitudine.

Scorpion

Ești cam deprimat și lipsit de vlagă la începutul zilei. Relațiile sentimentale merg, însă, ca pe roate, așa că nu trebuie să-ți faci griji. Persoana iubită îți sare în ajutor și rezolvați împreună problemele care te macină de luni bune.

Săgetător

O rudă apropiată te ajută să depășești un moment dificil din relațiile parteneriale. După-amiază stai mai bine cu moralul, mai ales după ce primești o sumă importantă dintr-o colaborare. Acordă mai multă atenție persoanelor dragi.

Capricorn

Nu este o zi favorabilă activităților intelectuale, așa că încearcă să le programezi săptămâna viitoare. Știm că weekend-ul bate la ușă, dar proiectele profesionale se adună și nu trebuie să-ți pierzi concentrarea.

Vărsător

Evenimente neprevăzute te împiedică să respecți programul și ar fi bine să nu-ți pui prea mari speranțe într-o afacere. Nu de alta, dar s-ar putea să ai parte de o dezamăgire dureroasă.

Pești

Atmosfera devine cam tensionată la locul de muncă și ești pe cale să răbufnești. Poate ai dreptate, dar riști să provoci scandal dacă nu-ți păstrezi calmul. Ar fi bine să ţii cont de sfaturile colegilor și să rezolvi pe cale amiabilă problemele.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: