image
Sursa foto: Jurnal.md / Nadejda Roșcovanu

PD voia s-o „cumpere” cu 300000 de euro pe Bodnarenco; Voronin: „L-am împins pe Nichiforciuc, stătea boxerul cela Țuțu Puțu”

Deputata PCRM Elena Bodnarenco susține că i s-a făcut de două ori propunerea de a părăsi fracțiunea comuniștilor și a trece de partea Partidului Democrat. Prima dată s-a întâmplat la sfârșitul anului 2015, cu puțin timp înainte de plecarea celor 14 transfugi, iar a doua oară - peste câteva luni.

„Se ajunsese la o naglosti (tupeu n.r.) nemaipomenită. Stăteam la masă, lângă Ina Șupac, lângă ea Bodnarenco, și se apropie Nichiforciuc și vorbește că 300.000 de euro și să treacă la PD. M-am apropiat și l-am împins de spate, stătea boxerul cela Țuțu Puțu, cum îl chema. Iaca ce se întâmpla atunci”, a povestit liderul PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul unei conferințe de presă.

VoroninVoronin

„Mie Sergiu Sârbu mi-a propus să trec la PD cu o săptămână înainte de ieșirea celor 14. Asemenea propuneri au primit mai mulți colegi. A doua propunere a fost făcută mai târziu. Sume diferite s-au propus. Eu am făcut declarații în acest sens, inclusiv organelor de anchetă, dar nu a urmat nicio mișcare ani de zile. Astăzi avem ce am văzut cu toții și sperăm că organele de anchetă vor duce la bun sfârșit acest caz. Și de la PLDM au existat transfugi, nu doar din PCRM, unii chiar sunt la PAS și stau în Parlament”, a declarat Elena Bodnarenco, în cadrul aceleiași conferințe.

BodnarencoBodnarenco

Noutăţile partenerilor

comentarii: