Italienii de la Tuttosport scriu azi, pe prima pagină, că Juventus pregătește două mutări "cu greutate" în vară: transferul lui Marcelo, căruia Real Madrid i-a găsit deja înlocuitor, și aducerea lui Zinedine Zidane (46 de ani) pe bancă.

Sursa citată scrie că fundașul brazilian de 30 de ani și-a manifestat deja dorința de a jucat din nou alături de Cristiano Ronaldo și, având în vedere situația sa de la Real Madrid, unde nu mai este dorit de Solari și de conducere. Transferul lui Marcelo la Juventus se va face pentru 45 de milioane de euro, iar fotbalistul va avea un salariu de 12 milioane de euro pe sezon.

Italienii merg mai departe și scriu că Zinedine Zidane va fi succesorul lui Max Allegri pe banca lui Juventus. Ieri, unul dintre apropiații antrenorului italian a dezvăluit că "misiunea lui Allegri la Juventus se apropie de final". Tehnicianul e pe banca torinezilor din 2014.

Zidane a plecat de la Real Madrid în vara trecută, după ce a câștigat 3 trofee UEFA Champions League la rând. Francezul este în relații extraordinare cu conducerea lui Juventus, grupare pentru care a jucat între 1996 și 2001.

"În acest fel, Marcelo, Zidane și Cristiano ar putea lucra din nou împreună, la Juventus. Cei 3 ar putea consolida visul care îi frământă pe torinezi de ceva timp: câștigarea unui nou trofeu UEFA Champions League.", este concluzia celor de la Tuttosport.