image
Sursa foto: Telegram // Poliția de Frontieră

Noi detalii despre fragmentele de rachetă descoperite în nordul RM; Care sunt precizările MAI

Ministerul Afacerilor Interne informează că s-au încheiat acțiunile de căutare a fragmentelor de rachetă, care a fost depistată, joi, 16 februarie, de o patrulă a Poliției de Frontieră. În urma verificărilor, specialiștii au ajuns la concluzia că fragmentele de rachetă nu prezintă vreun pericol.

„Resturile de rachetă și alte componente depistate au fost ridicate și depozitate pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Larga și urmează să fie supuse expertizei”, transmite MAI.

Potrivit Ministerului de Interne, Poliția de Frontieră a deschis un dosar penal care, împreună cu materialele acumulate, va fi transmis procurorilor.

„Menționăm, autoritățile au luat toate măsurile de rigoare pentru menținerea unui climat de ordine, liniște și siguranță publică, iar localitățile din preajmă se află în afara oricărui pericol”, se mai arată în comunicatul emis de MAI.

Pe 16 februarie, o patrulă a Poliției de Frontieră a descoperit, în zona sectorului Poliției de Frontieră Larga (raionul Briceni), resturile unei rachete, provenite din atacurile aeriene ale Rusiei împotriva Ucrainei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: