image
Sursa foto: newsin.md

Bătaie cruntă în carantină la Soroca, între două familii de romi: Mascații de la „Fulger” au nimerit în miezul încăierării

Bătaie crâncenă la Soroca, oraș aflat în carantină din cauza numărului mare de persoane diagnosticate cu virusul COVID-19.

Între două familii de romi s-a iscat o ceartă de zile mari, care a degenerat în bătaie. Pentru a potoli spirilele, polițiști și mascați de la Fulger au intervenit, nimerind în toiul încăierării.

Imagini: NewsIN

Cazul a avut loc zilele trecute, iar de astăzi angajații „Fulger” patrulează străzile din Soroca în legătură cu regimul de carantină și a măsurilor care au fost înăsprite în municipiu.

În oraș sunt activate cinci posturi de restricționare a accesului și două filtre, iar în total sunt antrenați 100 de angajați MAI și 25 de militari.

Astfel, de astăzi, pe lângă limitarea accesului în/și din localitate, au fost inițiate acțiuni de patrulare pedestră a echipelor mixte formate din polițiști de sector și ofițeri Fulger. Aceștia patrulează cartierele și străzile orașului de la ora 9.00 dimineața până la 22.00.

Noutăţile partenerilor

comentarii: