image
Sursa foto: dse.md

FOTO: Un depozit cu 700 de litri de motorină, cuprins de flăcări, la Ciocana; Pompierii au evacuat la timp 2 butelii de gaz

Incendiu pe strada Vadul lui Vodă din sectorul Ciocana al capitalei. Un depozit în care erau păstrate 700 de litri de motorină a fost cuprins de flăcări.

Apelul la  Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:48. Potrivit informațiilor recepționate, un depozit a fost cuprins de flăcări. La fața locului imediat au fost îndreptate șase echipaje de intervenție.

Ajunși la fața locului pompierii au stabilit că focul a cuprins un depozit unde au fost păstrate 700 de litri de motorină. Datorită intervenției echipelor de pompieri arderea a fost localizată la ora 15:08. De asemenea în timpul intervenției, salvatorii au evacuat două butelii de gaz din interiorul încăperii afectate, astfel evitând producerea unei explozii.  

Conform IGSU, în urma incendiului nicio persoană nu a avut de suferit, iar flăcările au distrus depozitul cu motorină, dar și un autovehicul de model Mitsubishi. 

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

dse.mddse.md
dse.mddse.md
dse.mddse.md
dse.mddse.md

sursa foto: dse.md

JURNAL.MDJURNAL.MD
JURNAL.MDJURNAL.MD
GBMGBM

GBMGBM

GBMGBM

sursa foto: Jurnal.md, GBM//Facebook

Jurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: