"Nevasta ta e un prosop, amice!", a fost postarea fostului dublu campion mondial UFC, care a fost ștearsă ulterior.

Irlandezul de 30 de ani face referire la o imagine surprinsă în urmă cu ceva timp, în care Nurmagomedov a apărut la un eveniment alături de soția sa, a cărei față era însă acoperită cu un voal care nu lăsa să se vadă nimic din chipul său.

Totul a pornit însă de la o postare a lui Nurmagomedov.

"Am un sentiment extraordinar. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat în ultimii ani", a postat luptătorul rus, alături de fotografia în care apare alături de soția sa. Răspunsul lui McGregor a venit imediat: "Șobolanule, când te-ai bătut cu mine, ți-ai primit banii și fratele tău a văzut stele verzi. Viva Las Vegas, baby! Șeful câștigă întotdeauna. Urmează o petrecere pe cinste".

Nurmagomedov a răspuns, ceea ce l-a deranjat extrem de mult pe McGregor.

"Banii vin și pleacă, dar pierderea onoarei în acea noapte nu se va mai întoarce vreodată. Trebuie să trăiești cu asta, cariera în MMA ți-ai încheiat-o. Acum începi o carieră pe Twitter?", i-a răspuns rusul, iar Conor McGregor a dat replica finală și josnică: "Nevasta ta e un prosop, amice!"

Irlandezul a șters apoi postarea în câteva minute, însă aceasta nu a scăpat de ochii vigilenți ai presei.

Khabib Nurmagomedov este o persoană extrem de ciudată când vine vorba de viaţa personală. Luptătorul rus a ajuns până acolo încât îi ascunde faţa soţiei sale în toate apariţile publice ale acesteia, foarte puţine la număr. Pentru a fi ferită de privirile curioșilor, soția sa poartă mereu un voal dens pe față, iar nimeni și știe cum arată, nici măcar unii prieteni ai lui Khabib.

Cei doi au o fetiță în vârstă de 3 ani, dar un fiu născut la finalul lui 2017. Dacă în cuşcă este o adevărată brută, în viaţa de zi cu zi el este foarte liniştit. Khabib este o persoană foarte credincioasă, având islamul drept religie. În plus, campionul mondial nu bea alcool, nu fumează și nu luptă în timpul Ramadanului, făcând și pelerinaje regulate la Mecca, alături de fratele său.

Presa britanică a publicat o imagine în care şi-ar face apariţia pentru prima oară soţia lui Khabib. Aceasta ar fi o superbă brunetă, însă nimeni nu a certificat autenticitatea imaginii. Mai mult au existat zvonuri că poza ar fi a unei tinere care e mare fan Khabib. Bruneta care apărea în poze alături de Khabib Nurmagomedov și despre care presa engleză a scris că ar fi soția luptătorului din UFC este de fapt Olga Buzova, o cântăreață și prezentatoare TV din Rusia în vârstă de 32 de ani.

sursa: digisport.ro