image
Sursa foto: Profimedia

Două oferte record pentru Enzo Fernandez, cel mai bun tânăr fotbalist de la Cupa Mondială din Qatar

Mijlocașul argentinian Enzo Fernandez (21 de ani) a intrat în atenția echipelor de top din Europa, după evoluțiile de la Cupa Mondială din Qatar.

Enzo Fernandez a reușit un gol și o pasă decisivă la Cupa Mondială, fiind desemnat cel mai bun tânăr jucător de la turneul final.

Enzo Fernandez se află în acest moment pe lista de transferuri a celor de la Manchester United, Liverpool, Chelsea, PSG sau Real Madrid.

Potrivit publicației A Bola, Benfica a primit două oferte în valoare de 127 de milioane de euro pentru Enzo Fernandez, fără a preciza numele cluburilor.

Anterior, presa spaniolă a anunțat că mijlocașul central are o clauză de reziliere a contractului în valoare de 120 de milioane de euro.

Profitul pe care l-ar face Benfica în cazul lui Enzo Fernandez ar fi uriaş, în condiţiile în care portughezii au plătit doar 12 milioane de euro către River Plate, în vara anului 2022.

Benfica și-ar dori să-l păstreze pe jucător până în vara anului 2023, dar “avalanșa” de oferte este copleșitoare, iar cunoscutul agent Jorge Mendes face presiuni pentru un transfer în această iarnă.

Enzo Fernandez ar deveni cel mai scump fotbalist argentinian din istorie. Recordul privind suma de transfer este deținut de către Gonzalo Higuain: 90 de milioane de euro, de la Napoli la Juventus, în 2016.

Portughezii de la Record scriu că a existat deja prima propunere concretă, venită de la Real Madrid.

Campioana Spaniei și a Europei ar fi oferit 100 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Enzo Fernandez, dar Benfica a refuzat imediat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: