image
Sursa foto: Jurnal.md

Un bărbat din Lărguța și-a pierdut viața, după ce a căzut de pe acoperișul școlii

Un bărbat de 60 de ani din satul Lărguța, raionul Cantemir, a murit după ce a căzut de la o înălțime de circa 9 metri. Potrivit poliției, bărbatul activa în calitate de șef de gospodărie la gimnaziul din localitate și repara acoperișul sălii de sport în momentul în care s-a dezechilibrat și a căzut în gol. Acesta a decedat până la sosirea ambulanței. Trupul neînsuflețit a fost îndreptat către Centrul de Medicină Legală Cantemir pentru efectuarea unei expertize medico-legale.

Cazul este cercetat de Inspecția Teritorială de Muncă Cimișlia. Potrivit IPN, Gheorghe Durlescu, inspectorul care cercetează cazul, nu a putut oferi alte detalii, precizând că va veni cu o informație oficială după finalizarea anchetei. Reprezentanți ai administrației gimnaziului unde s-a produs accidentul au invocat că sunt ocupați și nu pot vorbi.

Pe parcursul anului 2021, la Inspectoratul de Stat al Muncii au fost comunicate 617 accidente de muncă, în urma cărora au avut de suferit 654 persoane, din care 77 au fost accidentate mortal.

Noutăţile partenerilor

comentarii: