image
Sursa foto: Getty Images

”Gazza" n-a mai ţinut cont de decizia Guvernului. Unde a băut toată ziua şi ce decizie a luat iubita sa

Paul Gascoigne, 52 de ani, celebrul fost fotbalist englez, a comis-o din nou. N-a mai rezistat fără băutură, iar decizia de a pleca de acasă a determinat-o pe iubita sa, Wendy Leech, să-l părăsească.

Conform celor de la Daily Star, Wendy a decis să plece din Bridlington, oraşul în care locuiau împreună, acasă la ea, în Lincolnshire, enervată de faptul să Paul a rămas toată ziua alături de prieteni.

Este cunoscută dependenţa lui Gascoigne de alcool, dar în luna ianuarie a anunţat că a cheltuit 20.000 de lire pentru o intervenţie chirugicală specială în Australia care să-l ajute în acest sens.

Acum, Gascoigne a fost surprins la proprietatea unui prieten, locaţie transformată într-un pub clandestin după ce restaurantele şi barurile au fost închise din cauza pandemiei de COVID-19. Era împreună cu mai mulţi amici, au jucat biliard şi au băut.

Agentul fostului jucător susţine că întâmplarea ar fi avut loc în urmă cu circa 10 săptămâni şi nu în timpul izolării impuse de guvernul britanic. Adică undeva în luna februarie.

Totuşi, în imagini Gascoigne este în pantaloni scurţi, iar copacii din grădină sunt înfrunziţi, detalii considerate improprii lunii februarie de către jurnalişti.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: