image
Sursa foto: jurnal.md

Slusari: „Igor Nicolaevici, terminați isterica, încetați să amenințați Curtea Constituțională”

Vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, deputat al Platformei DA, îi sugerează președintelui Igor Dodon să nu isterizeze populația precum că de la 1 mai nu vor mai fi bani pentru pensii și salarii.

Încetați să amenințați Curtea Constituțională! Marți, la 21 aprilie, peste 4 mlrd lei de la FMI au intrat pe conturile trezoriale. Cer ca Ministerul Finanțelor să publice informația oficială cu soldurile trezoriale. Oare în două zile ați reușit să furați și acești bani, domnule Președinte? Acordurile cu FMI au fost votate ieri aproape unanim. Nu am auzit ca cineva din deputați să conteste această lege. Opoziția nu are de gând să depună nicio sesizare la Curtea Constituțională pe rectificările bugetare și măsurile de sprijin, chiar dacă aceste legi presupun sute de milioane de lei risipiți aiurea, iar în procesul adoptării acestora au fost comise încalcări flagrante ale legislației. Dar noi suntem mult mai responsabili decât guvernarea voastră, Igor Nicolaevici. Că vrea să conteste aceste legi Candu, e разборка voastră oligarhică. Trei ani așa de bine ați colaborat cu el! Ați depus flori împreună la monumentul lui Ștefan cel Mare după ce pe noi poliția ne-a ridicat pe sus. Cu Șor ați avut o geantă și un avion на двоих”, afirmă Alexandru Slusari.

Potrivit deputatului, în plină criză pandemică și economică țara nu poate să-și permită să aibă în frunte un președinte care emană panică.

„Aveți angajamente față de cineva din străinatate? Nu știți cum să administrați țara? Plecați. Lăsați cheile de la beciurile de la Condrița la președinție și duceți-vă acasă. Și așteptați. За вами придут”, menționează Slusari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: