image
Sursa foto: Profimedia

Hansi Flick a vorbit despre viitorul său, imediat după eliminarea Germaniei de la Cupa Mondială din Qatar

Germania a câștigat în ultima etapă din faza grupelor, scor 4-2 în fața reprezentativei din Costa Rica, însă trupa lui Hansi Flick (57 de ani) a încheiat pe locul trei, fiind eliminată de la Cupa Mondială din Qatar.

Sosit în vara anului 2021 pe banca Germaniei, în locul lui Joachim Low, Hansi Flick a reușit să își treacă în CV o contraperformanță, odată cu eliminarea nemților de la CM încă din faza grupelor. După meciul împotriva naționalei din Costa Rica, fostul antrenor al lui Bayern Munchen a fost întrebat despre viitorul său, iar tehnicianul a dat un răspuns clar.

"Rămân! Provocarea calificării la EURO 2024 mă motivează”, a declarat Hansi Flick, potrivit RMC Sport.

Ziua de 1 decembrie a devenit una dintre cele mai negre pagini din istoria fotbalului german. Este pentru prima dată când selecționata "Die Mannschaft" ratează calificarea în optimi la două Cupe Mondiale consecutive.

La ediția precedentă, din 2018, Germania a încheiat grupa F pe ultimul loc, sub Suedia (locul 1), Mexic (locul 2) și Coreea de Sud (locul 3).

Ce se întâmplă astăzi cu naționala Germaniei este cu atât mai surprinzător cu cât, în 2014, trupa pregătită la acel moment de Joachim Low cucerea marele trofeu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: