image
Sursa foto: Profimedia

Starurile Angliei nu s-au uitat la bani: „petrecere-monstru” cu femei, după calificarea la EURO 2024

Anglia a reușit să o învingă pe Italia, scor 3-1, în cadrul etapei a șasea din cadrul calificărilor pentru EURO 2024, și să obțină biletele pentru turneul final din Germania.

După ce au învins Italia, vedetele lui Gareth Southgate au petrecut până în zorii zilei într-un club din Londra. Jack Grealish, James Maddison, Trent Alexander Arnold, Luke Shaw și Jude Bellingham s-au numărat printre jucătorii care au fost prezenți la eveniment, potrivit The Sun.

Starul lui Real Madrid a fost în centrul atenției la petrecere, unde mai multe "fete sumar îmbrăcate roiau în jurul lui". Acesta a fost lăudat de colegi și "răsplătit" pe măsură în zona VIP, după ce a fost numit "omul meciului". S-au consumat băuturi fine, iar nota de plată a ajuns la 40.000 de euro, mai scriu englezii. Consumația minimă la fiecare masă a fost de 2.000 de euro.

Un alt aspect remarcat de presa din Marea Britanie a fost absența lui Harry Kane, căpitanul naționalei și autorul unei "duble". Familist convins, fotbalistul lui Bayern a preferat să meargă direct acasă după meciul de pe Wembley.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: