image
Sursa foto: Profimedia

”Probabil că voi fi suspendat”. Wojciech Szczesny a dezvăluit pariul pe bani pus cu Lionel Messi în timpul meciului

Polonia a fost învinsă de Argentina cu 2-0 și ambele echipe au obținut calificarea în optimile de finală de la Cupa Mondială 2022, sud-americanii din postura de câștigători ai Grupei C.

Argentina a reușit să deschidă scorul în minutul 46, dar o putea face în finalul primei părți, când Lionel Messi a ratat o lovitură de pedeapsă dictată pentru un fault comis asupra sa de portarul polonez Wojciech Szczesny.

Lovitura de pedeapsă a fost acordată după intervenția VAR, dar portarul lui Juventus era convins că nu se impune dictarea unui penalty.

Wojciech Szczesny era atât de sigur pe el încât a pus un pariu, pe bani, chiar pe gazon, cu Lionel Messi, pe care l-a pierdut. La interviul de după joc, polonezul a și glumit pe seama situației și a transmis că probabil va fi suspendat, având în vedere că jucătorii nu au voie să parieze.

”Am vorbit înainte să fie acordat penalty-ul și i-am spus că fac pariu cu el pe 100 de euro că nu va fi dat. Nu știu dacă e permis să pariezi la Cupa Mondială, probabil că voi fi suspendat din cauza asta, dar nu mai contează acum.

Nu o să-i dau banii, nu cred că-i pasă lui de 100 de euro, are destui bani”, a spus Wojciech Szczesny, citat de ESPN.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: