image
Sursa foto: Profimedia

Tyson Fury a spus "scoateți carnetul de cecuri", iar Oleksandr Usyk anunță că a semnat pentru "meciul de 100 de milioane"

Oleksandr Usyk (35 de ani) a acceptat provocarea lui Tyson Fury (34 de ani) și anunță că el a semnat partea sa de contract și că "totul e făcut".

Inițial, meciul trebuia să aibă loc pe 17 decembrie, în Arabia Saudită, numai că Usyk a anunțat că nu poate să se refacă atât de devreme, din cauza multiplelor leziuni de după victoria cu Anthony Joshua, de pe 20 august.

Astfel, s-a convenit ca lupta să aibă loc undeva în primăvara lui 2023 și va fi una istorică. Învingătorul va deveni campion mondial absolut la categoria grea și va deține toate cele cinci centuri mondiale.

În plus, încasările vor fi și ele uriașe. Tyson Fury a spus "scoateți cecurile", pentru a boxa cu Usyk, iar ucraineanul a acceptat lupta.

La meciul cu Joshua, Usyk a încasat 37 de milioane de euro din bursa de meci, plus alte 10 ca bonusuri. Astfel, este de așteptat ca sumele să fie similare și acum, poate chiar mai mari.

"Totul este făcut din partea noastră. Totul, absolut totul. Deci a mai rămas un singur om care să spună da. Acela e Fury", a spus reprezentantul lui Usyk, Egis Klimas.

Până la meciul cu Usyk, Fury va lupta cu conaționalul său Derek Chisora (38 de ani), pe 3 decembrie, pe stadionul lui Tottenham.

Usyk deține centurile mondiale IBF, WBA, WBO și IBO la categoria grea, în timp ce Tyson Fury deține centura WBC.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: