S-a întâmplat în parcul Valea Trandafirilor, în timp ce fetița se juca împreună cu alți copii, însoțiți de doi adulți.

Potrivit mamei acesteia, biciclistul care avea o viteză mare a început să frâneze, dar nu a reușit să se oprească decât după ce a doborât copilul pe asfalt.

În consecință, fetița s-a ales cu o comoție cerebrală, dar și cu mai multe răni pe mâini și picioare. Medicii de la urgență i-au acordat îngrijiri.

Biciclistul și-a cerut scuze, dar ar fi plecat de la locul accidentului, fără să i se confirme identitatea.

„Vreau să fac public acest caz, pentru că nu este unicul. Problema deplasării neregulamentare și cu viteză excesivă a biciclistilor, inclusiv accidentele din cauza lor, devin tot mai multe și tot mai grave. Mai ales acum în perioada de carantină, când copiii noștri nu frecventează grădinița, iar majoritatea activităților educative pentru copii în această perioadă sunt interzise, plimbările în parc cu copiii devin o rutină zilnică”, ne-a spus mama fetiței.

Femeia a vorbit despre acest caz și pe rețelele de socializare.

„Întrucât acest caz, în special în parcul Valea Trandafirilor, nu este singurul, când copii, oamenii și animalele de companie sunt doborâte, lovite, traumate de biciclisti - apare o întrebare! Oare câte victime trebuie să mai fie, pentru ca totuși să fie luate măsuri? Mi-aș dori foarte mult ca fetița mea să fie ultimul copil, ultimul om care a avut de suferit în asemenea circumstanțe”, a mai spus mama fetiței.

Pe acest caz a fost depusă o plângere la Inspectoratul de Poliție, sectorul Botanica.

copilcopil
copilcopil
copilcopil