image
Sursa foto: Profimedia

Juventus, variantă-surpriză pentru Neymar? Buffon "îi face lobby"

Situația lui Neymar este una incertă la PSG, mai ales după ultima accidentare, dar și după ceea ce s-a discutat în lunile trecute.

Jurnaliștii francezi susțin că PSG nu îl mai dorește și că ar fi dispusă chiar să-l plătească doar să "scape" de el. Între timp, portarul Gianluigi Buffon (45 de ani) îi dă o idee lui Neymar, indirect.

Veteranul de la Parma, care a jucat "o viață" la Juventus, susține că atacantului brazilian i-ar plăcea stilul antrenorului lui Juventus, Massimiliano Allegri, potrivit Ilbianconero.

"Antrenorul (n.r.: Allegri) nu e cineva care preferă catenaccio, el le dă libertate jucătorilor, le spune lucrurile de bază, dar apoi depinde de ei. Unui jucător ca Neymar i-ar plăcea un antrenor ca el.

Stilul defensiv a fost mereu caracteristica noastră, ne-a fost greu când a trebuit să oferim ceva mai mult, dar când am jucat meciuri mari, performanțele au fost mereu excelente", a spus Gianluigi Bufon, după ce a auzit discursul lui Allegri în urma victoriei lui Juventus cu Inter.

În vara anului 2017, Neymar ajungea de la Barcelona la PSG, în schimbul celei mai mari sume de transfer din istoria fotbalului, 222 de milioane de euro. Acum însă, starul brazilian a devenit persona non grata pe Parc des Princes, iar oficialii clubului ar vrea să renunțe la fotbalist. În plus, brazilianul s-a certat și cu Luis Campos.

Potrivit jurnalistului Romain Molina, PSG este gata să-l plătească pe Neymar, pentru a-l face să accepte să plece de la club. Sud-americanul mai are contract cu campioana Franței până în 2027 și are un salariu de 36 de milioane de euro pe an.

Cel mai probabil, șeicii de la PSG vor să-i dea lui Neymar o parte din banii pe care ar fi trebuit să-i încaseze și în anii următori, însă rămâne de văzut dacă fotbalistul va accepta propunerea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: