image
Sursa foto: Profimedia

Scandal după Lazio - AS Roma! Jucătorul lui Jose Mourinho a fost lovit cu o sticlă de bere în cap

Lazio a învins-o in extremis pe AS Roma, scor 1-0, în sferturile Cupei Italiei, iar astfel a obținut biletul către semifinale.

Derby-ul de pe Stadio Olimpico a fost, așa cum se aștepta, unul extrem de tensionat, însă fanii gazdelor au mers prea departe, iar totul se putea sfârși cu o tragedie.

Potrivit celor de la Goal, în momentul în care se deplasa pe marginea terenului după schimbare, Edoardo Bove (21 de ani) a fost lovit cu o sticlă de bere în cap din tribune, puțin mai sus de ceafă.

Mijlocașul a primit îngrijiri medicale din partea staff-ului medical al lui AS Roma și se află în afara oricărui pericol.

Totul a fost mai mult o sperietură pentru Bove, dar internaționalul italian U21 putea să fie o adevărată victimă, dacă sticla l-ar fi nimerit în altă zonă a capului, cu mai multă forță.

Este de așteptat ca Lazio să primească o sancțiune din partea federației italiene, mai ales că fanii echipei sunt cunoscuți pentru comportamentul lor reprobabil. De menționat este și că Romelu Lukaku a fost ținta scandărilor rasiale de-a lungul meciului.

Derby-ul orașului s-a sfârșit cu trei cartonașe roșii, toate acordate în prelungiri: Pedro (Lazio) și Azmoun / Mancini (AS Roma).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: