image
Sursa foto: Olivier Fitoussi/Flash90

Noi condiții de intrare în Israel pentru cetățenii care vin din Republica Moldova

Autoritățile din Israel introduc, începând cu 9 ianuarie, noi condiții de intrare pentru cetățenii care vin din zona portocalie, acolo unde este plasată și Republica Moldova.

Va fi permisă intrarea cetățenilor străini vaccinați/recuperați din țările cu statutul ”portocalii” – cu condiția completării în prealabil a unui formular online, a efectuării unui test PCR sau antigen înainte de îmbarcarea în zbor, a unui test PCR pe sensul de intrare în Israel urmată de izolare timp de 24 de ore sau până la primirea unui rezultat negativ al testului (oricare este mai devreme).

Cetăţenilor străini nevaccinati/nerecuperaţi (aşa cum este definit de Ministerul Sănătăţii) nu li se va permite să intre în Israel.

Cetăţenii străini din ţările cu statut ”roşii”, cu excepţia celor a căror intrare a fost aprobată de Comitetul pentru excepţii, nu vor avea voie să intre în Israel.

Cetăţenii străini care sunt rezidenţi permanenţi ai Statului Israel sau deţinători de Vize de tip A1, A2, A3, A4, A5 și B1, B3, B4 care sunt complet vaccinați și care solicită revenirea în Israel din călătoria lor în străinătate, urmează să depună o cerere completând formularul on-line cu cel mult 48 de ore înainte de zborul lor către Israel.

comentarii: