image
Sursa foto: Profimedia

Anunțul brazilienilor! Accidentarea lui Neymar e mai gravă decât se aștepta

Neymar a avut ghinion la debutul la Cupa Mondială 2022. Chiar dacă echipa sa, Brazilia, a câștigat cu 2-0 meciul cu Serbia, starul lui PSG s-a accidentat și a fost înlocuit în minutul 79.

Atacantul de 30 de ani a părăsit terenul cu lacrimi în ochi. Inițial, el bănuia că va rata doar un singur meci, însă accidentarea sa e mai gravă.

Potrivit Telemundohouston, Neymar a fost investigat de medici vineri dimineață și nu va mai putea juca în faza gupelor, la Mondialul din Qatar, din cauza accidentării la gleznă.

Tot la gleznă s-a lovit și colegul său, Danilo, care va rata și el ultimele două meciuri rămase din grupa G, cu Elveția și Camerun. Atât Neymar, cât și Danilo nu au putut participa la antrenamentul de vineri.

În ceea ce privește atacul Braziliei, selecționerul Tite are de unde alege, pentru că are 9 jucători ofensivi în lot. Astfel, în locul lui Neymar ar putea juca fie Gabriel Jesus, de la Manchester City, fie Antony, de la Manchester United.

În cazul lui Danilo, el ar putea fi înlocuit cu Eder Militao sau cu veteranul Dani Alves (39 de ani).

Îngrijorările brazilienilor sunt însă mai mari în cazul lui Neymar. Atunci când a mai avut astfel de accientări, el a lipsit, în total, peste 300 de zile, cumulat.

Astfel, rămâne de văzut dacă el va mai prinde totuși vreun meci la acest turneu și astfel lacrimile sale se justifică.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: