image
Sursa foto: Getty Images

Ce s-a întâmplat la magazinul celor de la PSG, după ce tricourile cu Leo Messi au fost sold-out pe site în 7 minute

Lionel Messi va purta tricoul cu numărul 30 la PSG, a anunţat clubul din capitala Franţei.

tarul argentinian a putut intra în posesia acestui număr, atribuit în mod obişnuit portarilor, graţie unei derogări din partea Ligii franceze de fotbal (LFP).

La magazinul oficial al celor de la PSG s-au creat cozi imense. Sute de fani au venit să-și ia tricoul cu numărul 30 și cu numele lui Messi.

Aseară, PSG a pus în vânzare, pe site-ul oficial, peste 150.000 de tricouri cu Lionel Messi. Stocul a fost epuizat în 7 minute!

Tricoul cu numărul 30 a fost purtat la PSG de goalkeeper-ul francez Alexandre Letellier. Argentinianul a solicitat să-i fie atribuit numărul 30, pe care l-a mai purtat la debutul său la FC Barcelona, înainte de a prelua ulterior tricoul cu numărul 10.

Brazilianul Neymar, transferat de la Barcelona la PSG în 2017, i-a propus prietenului său Messi să-i cedeze tricoul cu numărul 10, însă argentinianul a refuzat politicos, considerând că, în calitate de nou venit, trebuie să aleagă alt număr.

Sextuplu câştigător al Balonului de Aur, Lionel Messi a mai purtat numărul 30 în primele sale două sezoane la FC Barcelona (2004-2006), iar apoi a evoluat pentru o perioadă cu numărul 19, înainte ca numărul 10 să devină liber, după plecarea lui Ronaldinho la AC Milan, în 2008.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: