image
Sursa foto: Getty Images

"Prefer să mă uit la box și UFC, nu la fotbal". Ronaldo explică de ce nu a urcat în ring până acum

Cristiano Ronaldo, ales în cea mai bună echipă din toate timpurile, continuă să depășească numeroase bariere în fotbal, însă starul portughez are o mare pasiune și pentru sporturile de contact.

Deși este unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, lusitanul preferă să practice sportul, nu neapărăt să îl și urmărească la televizor, așa cum reiese din ultimele sale declarații.

Întrebat ce ar alege între un meci de box sau UFC și unul de fotbal, Ronaldo a fost destul de clar: "Să joc fotbal e pasiunea mea și îmi place să urmăresc sport la televizor, dar prefer să văd box și UFC", a declarat atacantul lui Juventus, pentru DAZN, citat de Abola.

Chiar dacă este un fan al acestor sporturi, Ronaldo nu se vede în ring, explicând că nu ar avea calitățile necesare. Portughezul a vorbit și despre diferențele dintre box și fotbal.

"Nu cred că aveam șansa să practic boxul, e dificil. Trebuie să te naști cu asta, să ai un har. Eu m-am născut să fiu fotbalist profesionist, cred că am avut darul ăsta de la început.

Boxul este puțin mai greu, pentru că ești singur când te lupți. Lucrezi la sală, ai echipa ta, dar ei nu luptă cu tine, doar se antrenează. În cazul fotbaliștilor e diferit, e mai distractiv. Muncim, râdem împreună, e un tip diferit de sacrificiu.

Când am fost la Manchester United, aveam un antrenor cu care exersam. Cred că boxul este bun pentru fotbal, pentru că îmbunătățește simțurile și mișcările", a mai spus Ronaldo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: