image
Sursa foto: Profimedia

PSG nu renunță la aducerea lui Zinedine Zidane! Ce compromis sunt gata să facă parizienii

Zinedine Zidane (49 de ani) este considerat de către șeicii de la PSG drept antrenorul ideal care să conducă formația de pe "Parc des Princes" din sezonul următor.

Tehnicianul francez este liber de angajament din vara anului 2021, atunci când s-a despărțit de Real Madrid. Zidane reprezintă una dintre principalele variante pentru înlocuirea lui Mauricio Pochettino, care va fi schimbat, cel mai probabil, de la PSG, la capătul unui sezon în care a ratat câștigarea Champions League.

Potrivit Mundo Deportivo, conducerea celor de la PSG insistă pentru aducerea lui Zidane, iar cele două părți ar urma să se întâlnească din nou pentru a discuta. Mai mult de atât, oficialii formației din capitala Franței sunt gata să îi facă toate poftele antrenorului, astfel că ar fi de acord să îl lase pe acesta să îndeplinească și funcția de selecționer al "Cocoșului galic".

Rămâne de văzut cum se vor încheia discuțiile dintre Zinedine Zidane și PSG, ținând cont că tehnicianul are anumite rezerve în privința proiectului de la club. Totodată, fostul mare mijlocaș își dorește să antreneze prima reprezentativă a Franței, acolo unde ar urma să îi ia locul lui Didier Deschamps.

Antrenorul francez a fost dorit insistent de către PSG, însă acesta pare că nu este tentat să înceapă o aventură în capitala Franței. În ciuda faptului că Mbappe le-ar fi solicitat șeicilor că vrea să lucreze cu Zidane, tehnicianul nu are încredere în proiectul pus la cale de către parizieni și astfel nu este dispus să dea curs ofertei, anunță Telefoot.

Zinedine Zidane era văzut drept înlocuitorul perfect pentru argentinianul Mauricio Pochettino, care are un viitor incert în momentul de față pe banca celor de la PSG. Astfel, oficialii clubului din Paris fie vor continua cu actualul tehnician încă un sezon, fie vor fi nevoiți să se reorienteze în această vară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: