image
Sursa foto: poză simbol

O șoferiță Amazon era să fie dată afară pentru că a refuzat să livreze pachete în timpul unei tornade

Mai târziu, șoferița a fost sfătuită să „se adăpostească pe loc pentru moment.”. Aceasta i-a răspuns supervizorului său ulterior că se va întoarce la baza din Edwardsville pentru siguranța personală, adăugând că nu există niciun loc de adăpost în apropiere și că furtuna va fi deasupra ei în 30 de minute.

Care a fost răspunsul șefului său?

„Dacă ai decis să te întorci, această alegere îți aparține. Dar pot să-ți spun că nu va fi privită ca fiind pentru propria siguranță. Cea mai sigură practică este să rămâi exact acolo unde te afli. Dacă decizi să te întorci cu pachetele, va fi privit ca și cum ți-ai refuza traseul, ceea ce se va sfârși în cele din urmă cu faptul că mâine dimineață nu vei mai avea un loc de muncă”, a scris atunci șeful său, potrivit Bloomberg.

După alte câteva mesaje, supervizorul i-a spus șoferiței să oprească și să se adăpostească, deoarece o tornadă lovise depozitul și nu va putea avea acces la el, notează AlephNews.

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat pentru Bloomberg, că supraveghetorul nu a respectat protocoalele standard de siguranță. Aceștia ar fi trebuit să-i spună șoferului să găsească un adăpost, în cazul în care acesta auzea sirenele de tornadă: „În niciun caz supervizorul său nu ar fi trebuit să amenințe angajata cu o posibilă concediere, iar noi investigăm toate detaliile acestui incident și vom lua toate măsurile necesare”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Noutăţile partenerilor

comentarii: