image
Sursa foto: Getty Images

Kylian Mbappe vrea să plece de la PSG! Cine se află în pole-position pentru transferul francezului

Kylian Mbappe (21 de ani), atacantul lui Paris Saint-Germain, ar putea deveni subiectul unui transfer de răsunet, conform ultimelor informații din presa internațională.

Starul francez i-ar fi informat deja pe cei de la PSG să își dorește să părăsească clubul la finalul sezonului 2020/2021, scrie publicația britanică The Times. Mbappe ar fi indicat deja că își dorește o experiență nouă, fie în La Liga, fie în Premier League.

Spaniolii de la Marca susțin că Mbappe a rămas marea dorință a celor de la Real Madrid și lasă de înțeles că formația pregătită de Zinedine Zidane s-ar afla în pole-position pentru a-l achiziționa pe tânărul fotbalist, care a impresionat în ultimii ani.

O altă echipă din La Liga care ar putea intra pe fir este Barcelona, în condițiile în care există șanse destul de mari ca Lionel Messi să părăsească formația catalană chiar în vara anului 2021, atunci când înțelegerea sa actuală va expira.

De asemenea, oferte tentante pentru Mbappe ar putea veni și din Premier League. Atacantul a recunoscut în mai multe rânduri că este un admirator al lui Jurgen Klopp și al stilului pe care acesta îl impune la Liverpool, însă puterea financiară a celor două cluburi din Manchester, City și United, ar putea fi decisivă.

După ce a impresionat la AS Monaco, Mbappe a fost transferat de PSG, în 2017, pentru suma de aproximativ 180 de milioane de euro. Atacantul a strâns 90 de goluri și 51 de pase decisive în cele 124 de meciuri pentru formația din Paris.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: