image
Sursa foto: Getty Images

Francezii anunță când se va face transferul lui Neymar la Barcelona! Ultima șansă pentru PSG să recupereze din bani

Transferul lui Neymar la Barcelona pare că nu se va mai realiza în această vară, din cauza situației financiare ”delicate” a clubului catalan în această perioadă.

Barcelona nu are banii necesari pentru a le satisface pretențiile celor de la PSG, mai ales că după pandemie toate cluburile au întâmpinat dificultăți din punct de vedere financiar, anunță Sport.es, care citează Le Parisien. Astfel, mutarea are șanse mari să se realizeze în vara viitoare.

Practic, va fi ultima șansă a celor de la PSG să îl vândă pe Neymar pentru o sumă importantă de bani, după ce francezii au plătit 222 de milioane pentru transferul său în 2017. Este greu de crezut că Neymar va mai rămâne la Paris.

Leonardo, directorul sportiv al campioanei Franței, spune că jucătorii nu i-au dat de înțeles până acum că și-ar dori să plece și este încrezător că va reuși să le prelungească înțelegerile acestora, scadente în 2022.

"Nimic nu ne spune că ei nu vor mai fi aici în sezonul următor. Mai au doi ani de contract și deja privim spre viitor. Vrem să mergem înainte", a declarat Leonardo, într-un interviu acordat Journal du Dimanche, citat de Sport.

În ceea ce-l privește pe Neymar și dorința sa de a pleca de la PSG în vara anului trecut, la Barcelona, Leonardo a spus: "Nu am mai discutat despre acel subiect. Cred că este foarte fericit aici. Are un sezon excelent și a fost foarte implicat".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: