image
Sursa foto: Getty Images

Ce se întâmplă cu Cristiano Ronaldo după ce a stat 70 de zile în carantină

Cristiano Ronaldo (35 de ani) mai are de așteptat o singură zi până să revină la antrenamentele echipei Juventus Torino.

Ziua de luni este ultima de carantină pentru Cristiano Ronaldo la Torino. În urmă cu două săptămâni starul portughez a revenit de la Madeira, unde s-a izolat cu întreaga familie după apariția pandemiei de COVID-19. În total, Cristiano Ronaldo a petrecut 70 de zile în carantină, iar acum e gata să-și revadă colegii.

CR7 va fi testat în cursul zilei de luni pentru COVID-19, iar dacă totul decurge normal va putea reveni de marți la baza echipei Juventus.

Din actualul sezon de Serie A s-au disputat 26 de etape, iar Juventus ocupă prima poziție a clasamentului, cu un punct avans față de principala contracandidată, Lazio.

Cristiano Ronaldo, care a stat alături de familie, la Madeira, din momentul suspendării campionatului până la începutul lunii mai, traversează un nou sezon cu statistice impresionante. În 22 de meciuri în Serie A, portughezul a punctat de 21 de ori, iar alte patru goluri au fost marcate în Cupa Italiei și în Champions League.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: