image
Sursa foto: antonelaroccuzzo

”E Iadul aici”. Antonela Roccuzzo s-a săturat și i-a cerut lui Leo Messi să plece de la PSG! Decizia fotbalistului

Lionel Messi s-a mutat în august, alături de familie, la Paris, după ce s-a transferat de la Barcelona la PSG.

Deși trăiește într-un apartament de lux, din vestul Parisului, Antonela Roccuzzo, soția lui Lionel Messi, nu ar fi nici pe departe mulțumită de viața în Franța.

Potrivit El Nacional, citat de Corrierre dello Sport, Antonela Roccuzzo este nemulțumită de vremea și aglomerația din Paris, dar o deranjează și bariera lingvistică și i-a cerut lui Lionel Messi să forțeze plecarea de la PSG.

”E Iadul aici!”, a spus Antonela Roccuzzo, conform sursei citate.

Destinația preferată a soției lui Lionel Messi este, cumva firesc, Barcelona, însă șansele unei reveniri a fotbalistului argentinian la clubul în tricoul căruia a scris istorie sunt infime, din considerente financiare.

Mai mult, britanicii de la The Sun anunță că Lionel Messi este decis să rămână la PSG, în ciuda nemulțumirilor Antonelei Roccuzzo, și să-și ducă la bun sfârșit contractul scadent pe 30 iunie 2023.

Dacă Antonela Roccuzzo nu a reușit să se obișnuiască vieții din Paris, Lionel Messi a avut probleme cu adaptarea la fotbalul francez.

Obișnuit să fie cel mai bun marcator al campionatului din Spania, Lionel Messi a marcat o singură dată în Ligue 1 pentru PSG, în cele 11 meciuri jucate.

Argentinianul a avut mai multe reușite în grupele Champions League, unde a marcat de cinci ori în tot atâtea apariții.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: