image
Sursa foto: Instagram

De la o problemă, la o afacere de milioane de euro! Ideea cu care Antonela Roccuzzo a dat lovitura

Antonela Roccuzzo (34 de ani), partenera lui Lionel Messi (35 de ani), are succes în afaceri.

Argentinianca are o afacere cu haine de copii cu sediul central în orașul natal, Rosario, care este în continuă expansiune.

Antonela Roccuzzo a lansat brandul de haine de copii, intitulat sugestiv ”Enfants”, alături de verișoara sa, Andrea Lo Menzo. Totul a început în 2014, când cele două, care tocmai deveniseră mame, s-au reîntâlnit în Rosario și au constatat că nu găsesc suficiente haine, de calitatea dorită, pentru copiii lor.

Cele două au descoperit, astfel, o problemă în ”piață”, pe care au decis să o rezolve prin lansarea propriului brand, care se bucură acum de un succes imens.

La început a fost un magazin virtual, iar acum brandul are peste 80 de magazine fizice în Argentina și planul este să se dezvolte și în Europa, unde Antonela Roccuzzo trăiește de ani buni, alături de Lionel Messi.

Întreaga afacere se face în familie. Andrea Lo Menzo se ocupă de design-ul produselor care le sunt adresa copiilor de până la 12 ani, iar mama și sora Antonelei Roccuzzo sunt în conducerea companiei care are sediul în Rosario.

Datorită afacerii cu haine de copii și a activității de influencer, Antonela Roccuzzo are o avere estimată la 20 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: