image
Sursa foto: Profimedia

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare

Dani Alves (40 de ani) a ieșit din închisoare luni, după ce cauțiunea de un milion de euro stabilită de justiția spaniolă a fost plătită. Brazilianul e liber până la judecarea apelului depus atât de el, cât și de procuratură.

Inițial, s-a zvonit că suma uriașă a fost plătită de căpitanul Braziliei, Neymar, însă tatăl său a dezmințit informația. Apoi, alt fotbalist, Memphis Depay, a anunțat că nu el a plătit cauțiunea celui condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru viol.

Adevărul a ieșit la iveală, în cele din urmă, în presa spaniolă. La Vanguardia a aflat că nu un singur om a plătit milionul de euro, ci un grup de prieteni ai brazilianului. La chetă a contribuit și un fotbalist încă aflat în activitate, deși identitatea sa încă nu e cunoscută.

De altfel, săptămâna aceasta, mai mulți bărbați l-au vizitat pe Alves la conacul de 5 milioane de euro în care s-a refugiat.

Aceștia au fost filmați în momentul în care au coborât dintr-un taxi, dar și-au acoperit fața cu glugă, ochelari de soare și șapcă, pentru a nu putea fi recunoscuți.

Imediat după eliberare, cel mai titrat fotbalist brazilian din istorie s-a refugiat la proprietatea sa evaluată la 5 milioane de euro, aflată în Esplugues de Llobregat, o zonă exclusivistă din Barcelona.

AS.com scrie că acest conac reprezintă reședința sa și a supermodelului Joana Sanz. Nu se știe dacă tânăra care îi este încă soție și a cărei declarație l-a ajutat pe Alves în timpul procesului locuiește și ea acolo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: