image
Sursa foto: Getty Images

Carlo Ancelotti, tot mai aproape de naționala Braziliei. Dezvăluirea lui Ederson: ”Am vorbit cu Casemiro”

Ederson (29 de ani), portarul lui Manchester City, a dezvăluit recent că sunt șanse tot mai mari ca actualul antrenor al lui Real Madrid, Carlo Ancelotti (63 de ani), să devină selecționerul Braziliei.

Totul a fost dezvăluit de jurnalistul Fabrizio Romano.

”Am vorbit cu Casemiro, Vinicius şi Militao…este o şansă foarte mare ca şi Carlo Ancelotti să devină selecţionerul Braziliei”, a spus Ederson.

Brazilianul a mai spus că el și echipa sa vor încerca să facă tot posibilul pentru ca Ancelotti să ajungă cât mai repede la naționala Braziliei.

”Vom încerca să eliminăm Real Madrid cât mai repede posibil, pentru ca Ancelotti să vină cât mai repede în Brazilia”, a declarat Ederson, conform unei postări a jurnalistului italian, Fabrizio Romano.

Tehnicianul italian, în vârstă de 63 de ani, este sub contract cu Real Madrid până în 2024.

ESPN Brazilia a menţionat că părţile implicate ar fi ajuns deja la un acord, iar jucătorii brazilieni ai lui Real Madrid ar fi fost deja informaţi.

Cu o zi înainte de finala Cupei Mondiale a Cluburilor, dintre echipa sa şi Al Hilal Riad, Ancelotti a declarat scurt, potrivit TuttoMercatoWeb: "Situţia mea este foarte clară, am contract până în 2024."

Pe lista candidaţilor pentru postul de selecţioner al Braziliei ar mai fi spaniolii Luis Enrique şi Pep Guardiola, scrie TuttoMercatoWeb. Fostul tehnician al Selecao, Tite, şi-a reziliat contractul după CM 2022, unde echipa a fost eliminată în sferturi de finală.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: