image
Sursa foto: thesun.co.uk

Cum a reacționat soția lui Novak Djokovic, după ce a văzut imaginile cu Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki (29 de ani) a spus "adio" tenisului, odată cu eliminarea de la Australian Open. Momentele de la final au fost emoționante, iar campioana daneză nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Jelena Djokovic, soția lui Novak Djokovic, a postat un mesaj superb pe rețelele de socializare, alături de imaginile impresionante cu Caroline Wozniacki.

"Te iubesc, Caroline Wozniacki! Ești specială!! Felicitări, pentru o carieră uimitoare! Îmi vei lipsi în circuit. Succes! Ne mai vedem", a postat Jelena Djokovic, alături de imaginile cu sportiva daneză în lacrimi.

Caroline Wazniacki, locul 36 WTA, şi-a încheiat cariera la vârsta de 29 de ani. Daneza a fost învinsă în turul trei al Australian Open de sportiva din Tunisia Ons Jabeur, scor 7-5, 3-6, 7-5.

Caroline Wozniacki a fost de-a lungul carierei timp de 71 de săptămâni lider WTA şi a câştigat 30 de trofee în circuit. Singurul său trofeu de Grand Slam datează din 2018, chiar de la Australian Open, când adversară în finală i-a fost Simona Halep.

În 2018, ea a fost diagnosticată cu poliartrită reumatoidă, însă sportiva a spus că acesta nu este singurul motiv al deciziei sale de a se retrage. Ea se va lupta cu boala autoimună care îi provoacă dureri şi inflamaţii după meciuri, dar a precizat şi că vrea să realizeze alte lucruri în viaţă.

Potrivit bbc.com, Wozniacki s-a înscris la Harvard Business School şi spune că are un program foarte aglomerat în următoarele şase luni. Planurile ei includ mersul la schi cu familia, călătorii “cu fetele” şi o lună de miere cu întârziere cu soţul său David, cu care s-a căsătorit anul trecut.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: