image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldinho a făcut show pentru Barcelona Legends, dar Real Madrid Legends a câștigat ”El Clasico”

Primul El Clasico al sezonului s-a jucat la...Tel Aviv, în Israel! Real Madrid Legends a învins acolo cu 3-2 pe Barcelona Legends.

A fost show pe teren, mai ales că gruparea catalană s-a bazat pe un trident de vis, Ronaldinho, Saviola și Rivaldo, coordonați de Deco. Ronaldinho a delectat publicul cu câteva jonglerii și tot el a deschis scorul din penalty-ul obținut de Saviola.

A fost 1-0 la pauză pentru Barcelona Legends, dar ”galacticii” au ieșit mult mai ambițioși de la cabine. Pedro Munitis a egalat pentru formația în care marile vedete au fost Figo și Roberto Carlos. Tot Munitis a dat pasa pentru golul de 2-1 reușit de Alfonso. Rivaldo a reușit și el un assist pentru golul de 2-2, marcat de Jofre. Dar Ruben De la Red a avut ultimul cuvânt și a adus victoria madrilenilor spre supărarea președintelui Joan Laporta, prezent la meci. ”Se vede că nu am avut prime de joc”, a glumit oficialul blaugrana, făcând referire la situația financiară a clubului care nu poate anunța deocamdată semnarea contractului cu Leo Messi.

Figo a dat și el recital, cerând, în glumă, intervenția VAR la mai multe faze. Iar după meci, portughezul a mărturisit că a avut o discuție cu președintele Florentino Perez, cel care îl insultase în înregistrările care au fost date publicității recent.

”A fost o discuție privată și și-a prezentat scuze, pentru mine subiectul este închis”, a spus Figo.

Barça Legends: Angoy (Guzmán, 41 ') - Juan Carlos (Coco, 41 ’), Déhu (Love 41’), Tortolero, Harpoon (Love, 41 ’) (Mendieta, 60’) - Goiko (Okunowo, 73 '), Mendieta (Ronald de Boer, 30'), Deco - Rivaldo, Saviola (Harpoon, 58 '), Ronaldinho (Saviola, 78')

Real Madrid Legends: Codina - Núñez (Alex Pérez, 73 '), Iván Campo, Fernando Sanz, Roberto Carlos (Velasco, 53') - Rivera, Milla (Munitis, 41 '), De la Red - Figo (Roberto Carlos, 73 '), Alfonso (Martín Vázquez, 67'), Amavisca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: