„Mă adresez din nou Dvs, de această dată pentru a le mulțumi tuturor celor 9 683 de concetățeni care au mers la vot în cadrul scrutinului din 20 octombrie și pentru a-mi exprima recunoștința pentru încrederea masivă pe care mi-ați acordat-o mie și blocului ACUM, încredințându-mi mandatul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Știu că sunt foarte multe de făcut în Legislativ și sunt onorată să mă alătur colegilor, deputați ai fracțiunilor PAS și PPDA. Acest succes n-ar fi fost posibil fără implicarea Dvs., a celor 6 808 susținători activi ai blocului ACUM, și fără implicarea unei echipe de voluntari împrăștiați prin toate colțurile lumii, care au lucrat cu dăruire în campania electorală, demonstrând că distanțele nu contează, atunci când există o viziune comună și dorința de a face ceva împreună.

În calitate de deputat, voi rămâne deschisă pentru discuții constructive și rog toți concetățenii noștri de peste hotare, indiferent dacă au votat ori nu, să fie încrezători și să rămână conectați la actualitatea de acasă, pentru ca, în momentele de cumpăna, să putem avea împreună o voce puternică pentru diaspora”, a precizat aceasta.