image
Sursa foto: Instagram

”Barbie din fotbal” a primit o ofertă de 100.000 de euro! Ce trebuie să facă pentru a lua banii pe loc

Alisha Lehmann (24 de ani), jucătoarea de la Aston Villa supranumită ”Barbie din fotbal” din motive evidente, se bucură de un succes imens pe rețelele sociale.

Elvețianca are șansa să monetizeze popularitatea de pe internet, cu un contract cu o platformă online, care i-a făcut o ofertă de 100.000 de euro.

Pentru a câștiga suma imensa, Alisha Lehmann trebuie să-și facă un cont pe acea platformă și să posteze relativ constant. Oferta a fost anunțată de vicepreședintele companiei.

”Având în vedere comunitatea de fani în continuă creștere pe care o ai, care se va dezvolta pe durata Cupei Mondiale de la vvară, My.Club vrea să-ți propună să-ți creezi un cont și să te alături platformei.

Ar avea sens la acest nivel de popularitate să-ți lansezi propriul 'club'. Poți publica poze de la antrenament, fotografii provocatoare și să primești întrebări de la fani”, a transmis Mike Ford, vicepreședintele platformei online, potrivit Daily Star.

Alisha Lehmann este urmărită pe Instagram de peste 12 milioane de conturi, dar ar vrea ca popularitatea sa să fie un rezultat al calităților fotbalistice.

”Unii oameni doar văd conturile de pe rețelele sociale, habar n-au că joc fotbal. Dacă într-o săptămână nu postez o fotografie de la fotbal, oamenii zic 'Ea nici măcar nu joacă'. E dureros uneori, pentru că e evident că joc și mă antrenez zilnic, așa cum o fac toți.

Joc în fiecare weekend și e dureros, pentru că lumea își face o imagine greșită. Sunt fotbalistă, muncesc din greu în fiecare zi pentru a deveni cea mai bună versiune a mea”, a spus Alisha Lehmann, pentru Talk Sport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: