image
Sursa foto: Profimedia

Situație fără precedent la FC Barcelona! Doi jucători aduși în această vară ar putea să plece

FC Barcelona a dus cinci jucători în această vară, dar are mari probleme să-i înregistreze în La Liga, având în vedere restricțiile impuse de fairplay-ul financiar.

Potrivit As, La Liga îi obligă pe cei de la FC Barcelona să mai facă rost de bani, pentru a putea să-i legitimeze pe jucătorii abia transferați.

Deocamdată, FC Barcelona nu i-a înregistrat pe ivorianul Franck Kessie (venit de la AC Milan), danezul Andreas Christensen (venit de la Chelsea), brazilianul Raphinha (venit de la Leeds United), polonezul Robert Lewandowski (venit de la Bayern Munchen) și pe francezul Jules Kounde (venit de la FC Sevilla).

ESPN anunță că Franck Kessie și Andreas Christensen ar putea să-și rezilieze contractele cu FC Barcelona, dacă nu se rezolva situația în viitorul apropiat.

Agenții celor doi jucători ar fi transmis un ultimatum către clubul "blaugrana", invocând că au nevoie de timp să găsească o altă variantă în caz că FC Barcelona nu va putea să-i înregistreze pe Kessie și Christensen.

FC Barcelona poate să înregistreze jucători până la finalul lunii august, termenul-limită stabilit de La Liga.

Până acum, FC Barcelona a vândut 25% din drepturile de televizare din La Liga pentru următorii 25 de ani. Clubul și-a asigurat 267 de milioane de euro, după încheierea acestei tranzacții.

Recent, FC Barcelona a mai obținut 100 de milioane de euro, după ce a cedat 25% din compania Barca Studios către Socios.com.

Miercuri, 3 august, conducerea Barcelonei a aprobat o nouă măsură pentru a elibera o sumă de bani importantă, în cazul în care vor apărea probleme privind înregistrarea în La Liga a jucătorilor transferați recent.

Această nouă decizie ar urma să elibereze 100 de milioane de euro, în caz de urgență, prin vânzare a încă 25% din Barca Studios căre Socios.com.

Potrivit AS, sunt alte două companii interesate să cumpere 25% din Barca Studios: compania israeliană Ownix și altă companie care n-a fost menționată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: