image
Sursa foto: Profimedia

Banii n-aduc fericirea! Patronul lui Chelsea, pus la zid de căpitan după ce a dat 611.000.000€ pe transferuri

Chelsea a pierdut pe teren propriu cu Real Madrid, scor 0-2 (0-4 la general), iar astfel a fost eliminată din sferturile Champions League.

Londonezii au cheltuit 611 milioane de euro pe transferuri sezonul acesta, însă nu au părut niciodată că le pot pune probleme serioase madrilenilor care, pe de altă parte, au cheltuit doar 80 de milioane.

În consecință, căpitanul lui Chelsea, Thiago Silva (38 de ani), a criticat strategia lui Todd Boehly, miliardarul american care a preluat echipa în primăvara anului trecut.

"Cred că primul pas a fost făcut. Un pas incorect, dar a fost făcut. Nu putem să dăm vina pe antrenori cât timp nu ne asumăm responsabilitatea.

E o perioadă grea pentru club, cu multă nehotărâre. S-a schimbat patronatul, au venit jucători noi. A trebuit să ne extindem vestiarul, pentru că nu mai aveau loc toți jucătorii din lot. Un aspect pozitiv e că avem jucători grozavi în lot.

Dar, pe de altă parte, vor fi mereu jucători nefericiți, pentru că nu poate să joace toată lumea. Un antrenor trebuie să aleagă 11 jucători din peste 30, iar asta e greu.

Unii nu pot să prindă lotul. Am semnat 8 jucători în iarnă, trebuie să punem stop și să stabilim o strategie, altfel vom face aceleași greșeli în sezonul viitor.

E posibil să fi fost ultimul meu meci în Champions League. Nu mai am decât un an de contract și cariera mea se îndreaptă spre final. E o zi foarte tristă", a spus Silva, conform presei britanice.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: