image
Sursa foto: Profimedia

E gata! Dybala a decis unde va juca din sezonul următor. Contract pe trei ani, 6 milioane € pe sezon

Paulo Dybala (28 de ani) s-a despărțit în lacrimi de Juventus, după șapte ani petrecuți la Torino, și-și va continua cariera tot în Serie A, la o rivală a ”Bătrânei Doamne”.

Dorit de cluburi importante ale Europei, precum Arsenal, Tottenham, Manchester United sau Atletico Madrid, Paulo Dybala a ales să rămână în Serie A. Argentinianul va semna, cel mai probabil, cu Inter. Jorge Antun, impresarul atacantului, s-a întâlnit cu oficialii ”Nerazzurrilor” și au ajuns la un acord de principiu asupra contractului pe care-l va avea Dybala pe Giuseppe Meazza.

Astfel, potrivit Gazzetta dello Sport, Inter i-a oferit lui Paulo Dybala o înțelegere valabilă trei sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă unul, și un salariu stagional de șase milioane de euro, plus bonusuri.

Italienii susțin că cel mai târziu săptămâna viitoare internaționalul argentinian, aflat acum în vacanță la Miami, își va pune semnătura pe contract.

"Sunt destul de calm, oamenii cu care lucrez se ocupă de asta. În Italia mă simt foarte confortabil. Mi-aș dori totuși să cunosc alte ligi precum Premier, La Liga... dar sunt fericit in Italia", spunea Dybala pentru ESPN în urmă cu câteva zile, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Paulo Dybala a plecat de la "Bătrâna Doamnă" după șapte ani. Transferat în vara anului 2015 de la Palermo, pentru 41 de milioane de euro, argentinianul nu s-a înțeles cu oficialii torinezilor asupra prelungirii acordului și a decis să plece.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: