image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Fura mașini pentru a se plimba prin capitală, după care le abandona: Un tânăr, cercetat pentru 16 astfel de cazuri

Un tânăr de 17 ani din capitală a fost reținut de poliție după ce a furat autombilele a 16 proprietari pentru a se plimba prin capitală după care le accidenta și le abandona.

Polițiștii au fost alertați de proprietari, care au comunicat faptul că seara își parcau mașinile, iar dimineață nu le mai găseau.

Potrivit poliției, în cazuri similare la inspectoratul Botanica cu plângere s-au adresat șase proprietari, iar la inspectoratul Buiucani au fost înregistrate două cazuri.

Tânărul a furat circa 16 automobile de marca Toyota, Dacia, Opel, VW și Mercedes, Ulterior automobilele erau depistate de forțele de ordine abandonate și avariate. Suma prejudiciilor cauzate proprietarilor se ridică la 126.000 de lei.

Acesta a fost reținut, iar în cadrul audierilor și-a recunoscut vinovăția, susținând că spărgea automobilele cu scopul de a se plimba prin capitală, ulterior le abandona.

În privința minorului au fost pornite mai multe cauze penale, iar dacă va fi găsit vinovat acesta riscă până la cinci ani de închisoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: