image
Sursa foto: fmf.md

Cimișlia a câștigat Liga Veteranilor 50+ din regiunea Sud

Echipa veteranilor din raionul Cimișlia a devenit câștigătoarea etapei finale a Ligii Veteranilor 50+ la minifotbal din regiunea Sud.

În meciul decisiv din cadrul turneului găzduit de stadionul “Parcul Copilăriei” din Cimișlia, gazdele au trecut cu scorul 3-0 de formația ARF Taraclia.

În finala mică, ARF Cantemir s-a impus cu scorul de 4-2 în fața formației ARF Basarabeasca.

Turneul a fost organizat de către Oficiul regional de dezvoltare sud al FMF în parteneriat cu Asociaţia regională de fotbal - Sudul Moldovei.

Alexei Gheorghiu, managerul ORD „SUD” al FMF a menţionat, că acest turneu, rezervat veteranilor cu vârsta de peste 50 ani, este organizat în regiunea Sud pentru prima dată şi a subliniat importanța competiției pentru păstrarea continuității generațiilor și a tradițiilor fotbalistice, promovarea și modelarea unui stil de viață sănătos și a spiritului de Fair Play între veteranii și fanii fotbalului din țară.

La ceremonia de premiere, Victor Stînă, preşedintele AF Cimişlia şi membrul Comitetului Executiv al FMF, a înmânat echipelor cupe, medalii şi diplome.

La eveniment au mai fost prezenţi Vladimir Tabanov, preşedintele AF Taraclia, Piotr Malcov, preşedinte AF Cantemir și Iurie Plopa, preşedintele AF Basarabeasca.

fmf.mdfmf.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: