image
Sursa foto: Facebook // Ialoveni - orașul soarelui

Un husky fără stăpân a înduioșat locuitorii Ialoveniului; Internauții încearcă să-i găsească o casă // FOTO

Un câine Husky care hoinărește prin Ialoveni de câteva zile a înduioșat oamenii care au început să posteze fotografii cu el în speranța că cineva îl va adăposti.

„Oameni buni, nu vă comportați porcește cu animalele pe care vi le luați. De vreo 4 zile văd acest Husky nu doar prin centru, dar și prin Albeni. Rog frumos stăpânul acestui câine să îl ia și dacă nu are nevoie de el, să îl dea altcuiva care va avea cu adevărat grijă de el. Dacă cineva are dorință de a-l lua, la moment dat câinele e în centru. E foarte tactil și nu agresează”, a scris un tânăr într-un grup de facebook al locuitorilor orașului Ialoveni.

În comentarii la postare, mai multe persoane au postat și alte fotografii și detalii despre locurile în care a mai fost văzut.

„Câinele se află în ograda străzii Alexandru cel bun 5, l-am hrănit și i-am dat apă. Totuși poate îl ia cineva, e foarte frumos și prietenos”, a scris o locuitoare a orașului Ialoveni.

„Cine locuiește la casă pe pământ și are posibilitate, vă rog din suflet să-l adoptați... E bun, blând, jucăuș... Acum e lânga terenul de joacă, toți copiii se joacă cu el...”, a scris un alt internaut.

facebook.com/groups/ialoveniorasulsoareluifacebook.com/groups/ialoveniorasulsoarelui

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: