image
Sursa foto: captură video / Twitter

Doi polițiști au fost împușcați într-o ambuscadă: Atacatorul s-a apropiat de mașina lor și a tras mai multe focuri de armă

Doi polițiști sunt în stare critică după ce au fst împușcați într-un atac de tip ambuscadă în Los Angeles. Atacatorul s-a apropiat de mașina lor, a tras de mai multe ori, apoi a fugit, potrivit unor imagini înregistrate de camerele de supraveghere, potrivit BBC, citat de digi24.ro.

„Doi ofițeri în vârstă de 31, respectiv 24 de ani au fost atacați în timp ce se aflau în mașină. Amândoi prezintă plăgi prin împușcare și se află în stare critică. Atacatorul se află încă în libertate”, potrivit departamentului de poliție din Los Angeles.

Președintele Donald Trump a scris pe Twitter, distribuind înregistrarea cu atacul, că „aceste animale trebuie pedepsite crunt”.

În 2020, aproximativ 40 de polițiști au fost uciși în timpul serviciului, potrivit unor statistici publicate de FBI. Opt dintre aceștia au fost victimele unor ambuscade.

La ușile spitalului unde au fost transportați cei doi ofițeri, mai mulți protestatari strigă sloganuri anti-poliție și au blocat intrarea în unitatea de primiri urgențe.

Citeşte mai mult despre

comentarii: