image
Sursa foto: border.gov.md

O semiremorcă, stopată la frontieră, din cauza unor nereguli; Un șofer român, documentat de poliție

Misiunea unui conducător auto de a ajunge la destinație s-a întrerupt la hotarul de vest, după ce polițistul de frontieră a depistat că numărul caroseriei semiremocei nu coincide cu cel din documentul oficial.

În această dimineață, la linia de control al frontierei Leușeni, s-a prezentat pentru autorizarea intrării în Republica Moldova o autoutilitară de model Volvo, ce tracta o semiremorcă de model Krone. În cele din urmă, polițistul de frontieră a stabilit că numărul șasiului ștanțat pe semiremorcă nu coincide cu cel din certificatul de înmatriculare. 

Audiat, șoferul de 38 de ani, cetățean al României, a declarat că nu cunoaşte nimic despre acest fapt. Intuiește că firma la care este angajat are două semiremorci care au fost reparate simultan și, probabil, din greșeală, s-au încurcat cele două plăcuțe”, menționează Poliția de frontieră printr-un comunicat de presă.

În baza celor depistate pe numele bărbatului a fost întocmit proces verbal de constatare a faptei. Semiremorca va fi indisponibilizată până la finalul anchetei. Între timp se va efectua expertiza tehnică, iar în dependență de rezultatul acesteia se va face încadrarea juridică a faptei, anunță poliția.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: