image
Sursa foto: AFP

O fetiță de doar 11 ani a devenit cea mai tânără mămică din Marea Britanie

O fetiță de 11 ani a devenit cea mai tânără mamă din Marea Britanie, după ce a născut la începutul acestei luni. Copila a rămas însărcinată la vârsta de 10 ani. Potrivit The Sun, familia ei nu ştia că este însărcinată, iar serviciile sociale investighează cazul.

Familia copilei a declarat că nu și-a dat seama de sarcină. Serviciile sociale investighează situația incredibilă și încearcă să afle cum a rămas fata gravidă și de ce părinții ei nu au aflat de sarcină decât după ce a ajuns la spital ca să nască.

„A venit ca un mare șoc”, a spus o sursă apropiată familiei. Acum este susţinută de un expert, primește consiliere. Cel mai important este că ea și copilul sunt bine”.

Serviciile sociale au pornit o anchetă pentru a stabili cum a rămas însărcinată fetița la doar 10 ani

„Este cea mai tânără mamă despre care am auzit”’, a declarat medicul Carol Cooper pentru The Sun, explicând că vârsta medie la care o fată începe pubertatea este de 11 ani, deși la unele fetițe se poate instala oricând în intervalul de vârstă între 8 și 14 ani.

Doctorița Cooper a adăugat că greutatea are un efect asupra mai multor hormoni secretați de organism și că, pe măsură ce copiii sunt mai împliniţi decât erau pe vremuri, pubertatea începe acum mult mai devreme.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: