image
Sursa foto: Profimedia

Copenhaga - Man. City: Surpriza ”optimilor” vs deținătoarea trofeului

Copenhaga va întâlni pe Manchester City, marți seară, de la ora 22:00, un adversar aflat în mare formă în Anglia, după ce prima parte a sezonului a fost una cu suișuri și coborâșuri pentru oaspeți.

Acum, trupa de pe Etihand a ajuns pe locul 2 în Premier League, la egalitate de puncte cu Arsenal, 52, și cu două puncte mai puțin decât Liverpool.

Totuși, deținătoarea UCL, după 1-0 cu Inter, a jucat perfect în grupa pe care a avut-o în Europa, unde a câștigat toate cele șase meciuri, cu Leipzig, Young Boys și Steaua Roșie Belgrad. Dar, așa cum aminteam, echipa s-a așezat și în Premier League și are 10 victorii la rând.

Ultima izbândă a venit în meciul cu Everton, pe care a învins-o cu 2-0, cu ambele goluri marcate de ”revenitul” Erling Haaland (23 de ani).

Copenhaga este pe locul 3 în Danemarca, iar în ”optimile” UCL a ajuns împreună cu Bayern Munchen și în detrimentul celor de la Man. United și a celor de la Galatasaray.

Este a doua confruntare în aceeași competiție între cele două echipe, după ce în sezonul 2022-2023 scorurile au fost 5-0 la Manchester și 0-0 la Copenhaga. Adică în anul competițional în care City a cucerit trofeul râvnit din 2016-2017, de când Guardiola a preluat echipa.

Echipe probabile

Copenhaga: Grabara - Ankersen, Diks, Vavro, Jelert - Goncalves, Falk, Claesson - Elyounoussi, Bardghji, Achouri.

Manchester City: Ederson - Walker, Dias, Stones, Gvardiol - Silva, Rodri, De Bruyne - Doku, Haaland, Foden.

Rezumatul acestei partide, de altfel ca și rezumatul meciului Leipzig - Real Madrid, vor fi difuzate de Jurnal TV imediat după miezul nopții.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: