image
Sursa foto: Profimedia

A început "revoluția": Erling Haaland, la Manchester City. Paul Pogba i-a dat răspunsul final lui Guardiola

Manchester City pregătește o adevărată "revoluție" în această vară, după ce a ratat încă o dată trofeul UEFA Champions League.

Pep Guardiola are în continuare sprijinul conducătorilor și va rămâne pe Etihad încă un sezon.

Primul mare transfer al verii este Erling Haaland (21 de ani). Atacantul Borussiei Dortmund a bătut palma cu "Cetățenii", iar anunțul oficial va fi făcut în această săptămână, conform unor surse din Germania, citate de The Athletic.

Transferul lui Erling Haaland la Manchester City este o bucurie pentru tatăl său, Alf-Inge (49 de ani). Potrivit Caught Offside, fostul mijlocaș și-a sfătuit fiul să meargă pe Etihad în vară. Lucru deloc surprinzător, având în vedere că "Alfie" a jucat în tricoul lui Manchester City în perioada 2000-2003.

Jurnalistul David Ornstein, de la publicația citată mai sus, scrie că Paul Pogba (29 de ani), fotbalist dorit și el de Manchester City, i-a spus "nu" lui Pep Guardiola, după discuțiile purtate în ultimele zile. Mijlocașul lui Manchester United are 3 variante dintre care va alege destinația: PSG, Real Madrid și Juventus.

Lui Paul Pogba îi expiră contractul cu Manchester United pe 30 iunie. Mijlocașul se află la al doilea "mandat" la Manchester United. El a jucat la "diavoli" în intervalele iulie 2009 - august 2012 și august 2016 - prezent.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: